İsviçre  Derneği Fenerbahçe
17 Ekim 2024

Petronet, Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızın sponsoru oldu

İsviçre Derneği Petronet, Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızın sponsoru oldu

Bu anlaşma ile Petronet logosu 2024-2025 sezonunda Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızın 
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’ndeki maçlarda  giyeceği şortların sol yanında yer alacaktır.

Destekleri ile kulübümüzün yanında olan Petronet’e  teşekkür ediyor, anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyoruz.

Petronet  hakkında:

Petronet Otomasyon Enerji Mühendislik İnşaat Petrol San. Tic. A.Ş., 2012 yılından bu yana kamu ve özel sektöre enerji ve yakıt otomasyon çözümleri sunan yerli ve milli bir teknoloji şirketidir. 

ARGE- İnovasyon odaklı çalışmalar gerçekleştiren ve Yetkilendirilmiş Otomasyon Şirketi Lisansı ile faaliyet gösteren Petronet, halen ülke çapındaki ana dağıtım şirketlerinin büyük bölümüne otomasyon hizmeti vermektedir.

TCDD, TSK gibi kurumlara da otomasyon hizmeti veren Petronet, bu kurumlara yakıt ekipmanı sağlayarak, Milli projelerde de başarılı çalışmalarını sürdürmektedir.

2021 yılı sonunda iş alanını genişleten Petronet, büyük hedeflerle yol almayı planladığı Petronet Enerji şirketini de faal hale getirdi. Temiz enerji odaklı faaliyet gösteren Petronet Enerji, fabrikalara ve ihtiyaç duyulan büyük yerleşim yerlerine projelerin mühendislik ve koordinasyon hizmetlerini de vererek, güneş enerjisi panelleri kurmaktadır.

Petronet, faaliyet göstermeye başladığı inşaat sektöründe ise ulusal ve uluslararası çapta altyapı ve inşaat projelerini sürdürmekte, bu sektörde; çevreye duyarlı, lüks ile ihtiyacı aynı çatı altında buluşturan projeler tasarlamaktadır.

İstihdama ve ülkemizin katma değerli ürünler geliştirmesine yönelik milli bir duruş sergileyen Petronet, ülke açısından da tasarruf ve verimliliği artırıcı çözümler üretme yolunda kararlı çalışmalarını sürdürmektedir.

Geliştirdiği inovasyon odaklı projelerle birçok kez ödül alan Petronet, Lokomotif ve Trenlerde yakıt sarfiyatının önüne geçmek, kayıp ve kaçak yakıtları önlenmek üzere Peronet mühendisleri tarafından TCDD için geliştirilen Lokomotif Takip Sistemi Projesi ile bu yıl düzenlenen İTÜ 8. Karbon Zirvesi’nde de Düşük Karbon Kahramanı Ödülü’ne layık görülmüştür.